بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

کاخ سفید: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد!

پس از حملات موشکی پنج‌شنبه از غزه و خاک لبنان به اراضی اشغالی و شهرک‌های صهیونیست نشین شمال فلسطین اشغالی که در پاسخ به جنایات صهیونیست‌ها و هتک حرمت آن‌ها به مسجد الاقصی انجام شد، آمریکا تنها حملات مقاومت را محکوم کرد و واکنشی به تجاوزات رژیم صهیونیستی نداشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 07
کد خبر: ۱۷۸۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از «i۲۴NEWS»، کاخ سفید در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: کسانی که از خاک لبنان به عنوان پایگاهی برای شلیک موشک به اسرائیل استفاده می‌کنند، ملت لبنان را به خطر می‌اندازند.

در این بیانیه آمده است:‌ جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا از این اتفاقات مطلع است و سفیر آمریکا به همراه مقامات بلند پایه دولت با اسرائیلی‌ها در ارتباط هستند.

کاخ سفید در ادامه بیانیه خود با چشم پوشی از تجاوزات روزافزون صهیونیست‌ها به فلسطینی‌ها و هتک حرمت اماکن مقدس اسلامی در قدس اشغالی و در رأس آنها مسجد الاقصی نیز تأکید کرد: آمریکا به امنیت اسرائیل متعهد است و حق آن برای حفاظت از خود و شهروندانش در مقابل حملات را به رسمیت می‌شناسیم.

وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیه‌ای در این باره تأکید کرد: ما شلیک موشک از لبنان و غزه علیه اسرائیل را محکوم می‌کنیم. موضع ما روشن است و بر این مساله تأکید می‌کند که اسرائیل نگرانی‌های امنیتی مشروعی داشته و حق دفاع از خود را دارد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که شهرک‌های صهیونیست نشین شمال فلسطین اشغالی بعد از ظهر پنج‌شنبه از خاک لبنان موشک باران شدند. پیش از این نیز حملات موشکی از نوار غزه به اراضی اشغالی انجام شده بود./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار